Vær der hvor dine kunder er mest !

 

MobileGift app, er inspireret af en simpel vision om at skabe "floor trafic" og gode oplevelser i vores partner butikker, på en sjov, smart og nem måde. Vores digitale gavekorts-løsning er bygget op med hensigt på, at skabe gode relationer, gode oplevelser for kunder og personale.  

MobileGift afregner alle gavekort. 

Det betyder at det er vores partnerbutikker der tjener pengene, på både indløste og uindløste gavekort.

 

Som noget nyt kan du nu sende vouchers til udvalgte kunder i feks din kundeklub, nye kunde emner eller vindere af konkurrencer osv.

Opret din forretning online og sælg gavekort på MobileGift app

Afregning af solgte gavekort sker ugentligt ved konto overførsel hver mandag, uanfægtet om disse er indløst eller ej. Det betyder at i vil tjene penge både på indløste og ikke-indløste gavekort.

MobileGift Partner forretning, er forpligtet til at indløse alle gavekort, som er solgt og afregnet i abonnementsperioden og opsigelsesperioden, frem til gyldigheds-datoen på gavekortet i MobileGift appen udløber. Gyldighedsperiode for gavekort i MobileGift app er 1 år fra købsdato. ( det er naturligvis op til jeres forretning, om i vil indløse gavekort der er udløbet ) 

Markedsføring: Alt fælles, samt ikke fælles markedsføring, hvor parternes logo eller navn indgår skal være indenfor aftalte rammer. 

 

Vi sender filer til brug på SOME, så i kan fortælle jeres kunder at i er at finde i MobileGift app løsningen, samt stickers til indoor marketing.

 SE HER HVOR NEMT ET MOBILEGIFT GAVEKORT INDLØSES….

 

Nærværende aftale er gældende fra opstarts dato - Kort efter indsendelse af oprettelse vil 4 cifret kode tildeles din forretning som skal oplyses ved indløsning af gavekort. Vi rådgiver gerne i forhold til kasseoptælling / udligning af indløste gavekort. I tilfælde af digitale nedbrud eller opdateringer af app'en er MobileGift ikke forpligtet til at erstatte et estimeret / anslået antal gavekort, men afregner naturligvis alle solgte gavekort via MobileGift i perioden. 

 

Opsigelse skal ske skriftligt og opsigelse’s periode er lbd måned + 30 dage - 

 

Oprettelse:  599.  -    Kommission:  10 %  

                         

                                                            

 Kontrakt sendes på angivne mail adresse -

Vi glæder os til at sælge en masse gavekort til din forretning 

Tak for din indsendelse!

Ønsker du blot at høre mere om MobileGift kan du udfylde her:

Tak! Beskeden blev sendt.